NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Dom > o nama

Naša povijest
Imamo tvornicu za proizvod silikonsko ulje u pokrajini Hebei, Kina. Već traje 20 godina, uvijek dovesti trend proizvodnje domaće kemijske industrije i postupno izgraditi niz industrijskih lanac preduzeća sa nabave sirovina, proizvodnje i prodaje, proizvoda Optimizacija. U posljednjih nekoliko godina, gosti su porastu, domaćih tvornica nije bila u stanju upoznati proizvodnju opskrbe.
Kako bi proširili razmjera tvrtke, vidi u cijelom svijetu, odlučili smo postaviti lamanje postrojenje u Bangkoku, Tajland. 2017, uložili smo 20 milijuna RMB za izgradnju tvornice u Bangkok kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost naših proizvoda.
U budućnosti, mi smo nastoji postati svjetski vodeći lider kemijske industrije.
Uvijek biti prisutan u razvoj "znanosti i tehnike za prednost, kvaliteta za preživjeti, ugled za razvoj"; Jezgra vrijednost poduzeća "ostvariti sebe i posvetiti društva"; Koncept kao i "poštovanje, poštenje, suradnja, win-win". Njegujemo svaku priliku surađivati i kreirati win-win situacija sa partnerima.
Od osnivanja tvrtke, napredujemo naše tehnologije i poboljšavaju razinu upravljanja i savršenu opremu i inovativan proizvod stalno. Naša tvrtka ima veliki broj bogata praktično iskustvo i razvoj osoblja, napredne proizvodne opreme, precizno testiranje instrumenata i strogo upravljanje kvalitetom. Dobili smo na ISO9001 međunarodnog certificiranja sustava kvalitete i svi proizvodi su nezavisna intelektualna prava. U opseg proizvodnje, naša tvrtka također istraživanje i proizvodnja odgovarajućeg silika gela proizvode prema određenim zahtjevima različitih kupaca kako bi susret customers'personalized prilagodbe.
Nadamo se strasno da svim domaćim i međunarodnim klijentima mogu dodatno produbiti razumijevanje naše poduzeće i proizvode, i stalno poboljšanje naše prijateljstvo. U isto vrijeme, mi također izraziti iskrene želje za novim i starim prijateljima u zemlji i inozemstvu koji brigu i podršku razvoju tvrtke! Neka nam se pridruže ruke ojačati suradnju i stvoriti bolju budućnost!


Naša tvornica
Smo proizvod: 3500 tona DMC i 3000 tona Silikonska ulja godišnje;
Trebamo: otpada Silikonske gume i otpad silikonsko ulje 10000 tona godišnje.


Naš proizvod
DMC, silikonsko ulje.
Aplikacija proizvoda
Sealant、silicone silikonskih.


Naš certifikat
Jedan od projekata suradnje vlade
Otpada silikonsko ulje smanjuje projekta baznog ulja
Čistije proizvodnje u projektima kemijske industrije i metode


Opremu za proizvodnju
5000L ugljični čelik pucanja čajnik * 3;
10000LSilicone reaktor ulje * 1


Proizvodnju tržištu
Zapadu, japanski i korejski.


Naša usluga
Pre-prodaju: Posebne konzultacije; Vizualizacija proizvoda inspekcije; Profesionalni proizvod upute
Prodaja: U stvarnom vremenu proizvode a logistika praćenja savjet
Nakon prodaje: odgovoriti na pitanja o proizvodima; Služba za korisnike
Ostalo: Redovito uvođenje proizvoda; Nepravilna ponuda popusti