NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Dom > Koš za smeće > Sadržaj
Reciklirati bradavica
- Mar 06, 2018 -

recycled nipple.jpg

Reciklirati bradavica
Bradavice je alat koji se koristi da pomogne sisati mlijeko na bocu sestrinstva, koji se uglavnom koristi za dojenčad.
U ovom trenutku opće sirovina je LSR (Liquid Silikonskom gumom). Relativno govoriti da čvrste Silikonske gume, tekući silikon je tekuće ljepilo, uz dobru pokretljivost, brzo stvrdnjavanje, sigurnost i zaštitu okoliša, mogu potpuno zadovoljiti zahtjeve hrane razreda.
Silikon bradavica se sastoji od kvalitetnih silikon. To može odoljeti promjene temperature, a može biti kuhano, koja je glatka površina, proziran i neukusna. Silikon bradavice treba zamijeniti odmah ako ima li znakova starenja, kao što su tamne linije, ogrebotine, Zubni otisci ili rupice.

Kvalificirani silikonskih bradavica mora biti netoksični boje prozirna, sa 100% hrane razreda silikonskih materijala. Silikonskih bradavica napravljen od ultra-mekana silikon, debljine od kojih je dva puta od obične dude. Silikon bradavica je vrlo mekana i vrlo elastična i neoštećen. Kvalificirani bradavica je proizvela automatske strojeve. Proizvodni proces je automatski, koji može osigurati intervenciju produkcije, proces proizvodnje sigurnosti i zaštite okoliša. Silikon bradavica je visoka temperatura otporan, otpornost na vremenske prilike, možete prilagoditi ponovljenih visoke temperature, niske temperature, visoki tlak, kuha, mikrovalna pećnica, kemijske korozije i drugih sigurnosnih operacija.
Bradavice treba zamijeniti ako je deformiran, slomljen, ili bilo koji drugi abnormalno stanje. U principu, bradavice je život samo oko tri mjeseca.