NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Dom > Vijesti > Sadržaj
Metodama visoke Temperature otpor ljepila
- Feb 26, 2018 -

1, potrebu za pečat površine treba biti čista, suha, ne masti, uvjeti mogu biti korištene acetonom ili benzinom za uklanjanje ulja.
2, sa grebalica ili drugim primjenjivim alatima za tekući pečat ravnomjerno obložena u ulje potrebu za pečat kombinacija površini, odmah u kombinaciji za fiksiranje. Premazom iznos kombinacije tekućina pečat Nakon blagi stisak gumeni prsten pogodno, s krpom za brisanje tekuće pečat. Ako premaz na vijke na funkciju brtvljenja, možete koristiti kist premaz, opće gelatinize količina poželjno je 3-4 kopče.
3, to je teško da se osuši na sobnoj temperaturi, ali može biti obložen na sobnoj temperaturi, kada komponente rade putem visoke temperature liječenje. Tlačno ispitivanje može provesti nakon 23±2℃x24h.
4, rušenje, uklanjanje vijaka čekićem pluta hit zajedničku površinu radnog komada, tako da vibracija može vrlo lako ukloniti, u kombinaciji sa očvrsnulom površine tekućina pečat može biti koristi Bakreni strugač ili druge odgovarajuće tvrdoće alata kao što su bakrene četka struganje čist.