NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Hydrosilicone ulje

Hydrosilicone ulja 1. Strukturne formule mi 3 SiO (mene 2 SiO) m (MeHSiO) n Šime 3 2. Glavni tehnički indeks 3. Glavni običaje kao sirovina pjena prekidač i vodi topljivih silikon naftnih derivata, proizvoda sa različitim vodika sadržaj i viskoznosti može se koristiti kao hidroizolacija agenta...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Hydrosilicone ulje
1. strukturnu formulu
Me3SiO (Me2SiO)m(MeHSiO)nŠime3


2. glavni tehnički indeks

Stavka

Indeks

Performanse

Bezbojan, proziran i masnu tekućinu

Vodika sadržaj (%)

0.1~1.6

Viskoznost (25℃, mm2/ s).

5~300

Specifična težina (25℃)

0.98~1.10

Indeks loma (25℃)

1.394~1.419

PH vrijednost

6~8


3. glavni uzance
Kao sirovina pjena prekidač i vodotopljivi silikon naftnih derivata, proizvoda sa različitim vodika sadržaj i viskoznosti može se koristiti kao hidroizolacija agenta, anti-čavlić agent, antikorozivni agenta i omekšavanje agent od tekstila, protupožarni agenta, papira, metala, koža, drvo, staklo, cementa, keramike i mramora.


4. pakovanje, transport i bilješke
Proizvod treba 200kg željeza bubanj i 100kg, 50kg plastični bubanj i pohranjeni pod hladnom, suhom i ventilirani mjesto, bez smjese kiseline, lužine i druge smjese. Bubanj fenomen će se dogoditi zbog generacija mala količina vodika. Vodik bi trebao biti objavljen bez plamena kontakt. Učinkovita pohrana razdoblje je pola godine. Proizvod je otrovan i trebali bi biti smješteni kao sobe opasnog materijala.


Hot Tags: hydrosilicone ulje, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit