NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

HIDROKSI SILIKONSKO ULJE

HIDROKSI SILIKONSKO ULJE

HIDROKSI SILIKONSKO ULJE uvod: Hidroksi silikonsko ulje je linearni Poli (dva metil into) sa hidroksilne skupine i masnu tekućinu. Ima karakteristike metil silikonsko ulje. Hidroksi silikonsko ulje niskog viskoziteta je dobra struktura kontrolni agent u obradi silikonskom gumom...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

HIDROKSI SILIKONSKO ULJE

Uvod:

Hidroksi silikonsko ulje je linearni Poli (dva metil into) sa hidroksilne skupine i masnu tekućinu. Ima karakteristike metil silikonsko ulje. Hidroksi silikonsko ulje niskog viskoziteta je dobra struktura kontrolni agent u obradi silikonskom gumom. To mogu zamijeniti dva fenil silane glikol, pojednostavniti napredak i poboljšanje performansi procesa. Također se koristi kao vodootporne, mekana i protu-ljepljive tretman agenta za tkanina, koža i papir.

Molekularne formule: HO [(CH3) 2SiO] nH


Strukturne formule:

1111.jpg


Fizikalno svojstvo:

Viskoznost može biti od vrlo malih za sekundu. Hidroksilnih sadržaj iz tisućita za deset posto, tipično hidroksilnih silikonsko ulje viskoziteta je manji ili jednak 40 mpa-s. (25 C), indeks loma od 1.4000 do 1.4100 (25 C), sadržaj hidroksilnih 4% ~ 5%. Hidroksilne ili alkoxy spojeva može reagirati s hidroksilne ili alkoxy spojevima pod kataliza organo.


Izvor:

Degradirana voda open loop u kiseline ili lužine od octamethylcy clotetrasiloxane;

Degradiran sa vode i lužine u autoklavu silikonskom gumom;

Degradirana na kalij hidroksid u visokim tlakom u visokim tlakom visoke molekularne težine Poli (dva metil into);

Hidrolizu dva metil dva alkoxy silane pod uvjetom slabe kiseline


Specifikacija:

Izgled: n = 5 ~ 11, obično je Bezbojan ili žućkasto prozirna ulje

Dinamičke viskoznosti (25 ℃): ≤20mm2/s

Prsten sadržaja %: 20 ~ 30

Hidroksilnih sadržaja %: 6.0 ~ 12,0


Primjena:

Prema visokim i niskim hidroksilnih sadržaja i različite viskoznosti, nego može biti upotrijebljen u različitim Industrijama.

1、the srednje i visoke viskoznost proizvodi se koriste kao osnovni ljepilo ljepilo za papir. Liječenje film je dobar anti ljepljive efekt. Kao što su oznaka osnovnog papira, bitumena pakiranje papira, dno papira zatvorenoj kutiji papir trake, presvlake papir dno papir i tako dalje.

2、used u elektrotehnička industrija kao glavna komponenta izolacijski lak ili kao sastavni dio izolatora.

3、it se koristi kao osnovni ljepilo i diluting materijal za Kondenzacijski tip RTV silikonskom gumom, kao što su ljepilo brtvilo i plijesni.

4、Instead simetikon, to je lako emulzirati.

5、Small molekularni hidroksilnih silikonsko ulje (25 ~ 30cp, hidroksilnih sadržaj od 8%) je fine strukture od Silikonske gume kontrolni agent, zamijeniti dva silane hidroksi fenil dva ne samo pojednostavljuje obrada tehnologija silikon gumene, poboljšati obradu performanse (eliminacija Toplinska obrada), povećana transparentnost proizvoda, poboljšati uvjete rada i sl...


Useage:

Da biste mogli koristiti opće Kombinirajući liječenje liječenje agenta za protu-lijepljenje papira, ali i vezujućeg je fiksna, opće količinu stvrdnjavanje agenta za bazu guma 3 ~ 5%, Računovodstvo za 0,5 osnovnog gumeni vezujućeg do 1%, uglavnom od strane solventne prve baze ljepilo dilut Ed 10 puta, dodajući liječenje agent i vezujućeg nakon miješanja ravnomjerno obložena na površini supstrata, na sobnoj temperaturi ili grijanje vezanja. Na sobnoj temperaturi duže od 30 minuta, 30 sekundi do 120 ~ 150 stupnjeva C grijanje. Nema otapala potrebna je ljepilo brtvilo i plijesni. Nakon dodavanja liječenje agenta mix, komponenti i dvokomponentni stvrdnjavanje agenata koristi nije isto), 30 ~ 120 minuta nakon što se zaštite od pojave zraka može se izliječiti.


Paket:

Pakiranja u plastičnu bačvu 50L / 200L


Skladištenje:

Hidroksi silikonsko ulje trebali bi biti smješteni u čistu plastičnu cijev nisu u kontaktu sa Jake kiseline i lužine tvari;

Pohranjeni na kul i kul mjestu na sobnoj temperaturi; dalje od vatre i topline;

Osvjetljenje, ventilacija i drugim objektima u skladištu treba Rabili otpornona tip.


Promet ograničenja:

Istovarite tijekom rukovanja da spriječi oštećenja ambalaže i kontejnera. Skladištenje i transport prema netoksični i sobe opasne robe.


Stvari koje treba liječiti:

Hidroksi silikonsko ulje može se miješati s kiseline osnovnog materijala, alkoxy silane i vodene pare na visokoj temperaturi, inače je sklonost vezanja i viskoznosti promjena.


Hot Tags: hidroksi silikonsko ulje, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit