NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Silikonsko ulje škarta

Silikonsko ulje škarta

Silikonsko ulje staro Silikonska ulja se prvenstveno koriste kao sredstva za podmazivanje, tekućina Termička ulja ili hidrauličke tekućine. Oni su odličan električni izolatori i, za razliku od njihovih analoga ugljika, nezapaljiva. Temperaturna stabilnost i dobar topline karakteristike učiniti ih široko koristi u...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Silikonsko ulje škarta

Silikonska ulja se prvenstveno koriste kao sredstva za podmazivanje, tekućina Termička ulja ili hidrauličke tekućine. Oni su odličan električni izolatori i, za razliku od njihovih analoga ugljika, nezapaljiva. Temperaturna stabilnost i dobar topline karakteristike učiniti ih široko koristi u laboratorijima za grijanje kupke ("ulje kupke") stavljen na vrhu štednjak mješalice, kao i zamrzavanje-sušila za hlađenje. Silikonsko ulje se također često koristi kao radni fluid u dashpots, mokro tip transformatora, Difuzija pumpe i uljni grijači. Zrakoplovne korištenje uključuje vanjske rashladne tekućine petlje i radijatora Međunarodna Svemirska postaja Zvezda modul, koji odbacuje topline u svemiru.

Klasa Silikonska ulja poznat kao cyclosiloxanes ima mnogo ista svojstva kao druge sobe ciklički siloxane tekućine ali također ima relativno visoku volatilnost, što je korisno u brojnim kozmetičkim proizvodima kao što su dezodoransom.

Neka Silikonska ulja, kao što su simetikon, su moćan pjenu agenti zbog njihove niske Površinske napetosti. Koriste se u industrijskim primjenama kao što su destilacijom ili fermentacijom, gdje Prekomjerna količina pjene može biti problematično. Ponekad se dodaju jestivog ulja kako bi se spriječilo prekomjerno pjena tijekom duboko prženje. Silikonska ulja se koriste kao sredstva za podmazivanje može biti nehotično pjene (zagađivača) u procesima gdje pjena je želja, kao što je u proizvodnji poliuretanske pjene.


Hot Tags: silikonsko ulje škarta, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit