NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Otpada Silikonsko ulje

Otpada Silikonsko ulje

Otpadnih ulja A silikon Silikonska je bilo koji tekući polimeriziranog into s organski pokrajnjih lanaca. Najvažniji član je polydimethylsiloxane. Ovi Polimeri su komercijalnih interesa zbog njihove relativno visoka Toplinska stabilnost i njihova svojstva podmazivanja. Kemijska svojstva...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Otpada silikonsko ulje

Silikonsko ulje je bilo koji tekući polimeriziranog into s organski pokrajnjih lanaca. Najvažniji član je polydimethylsiloxane. Ovi Polimeri su komercijalnih interesa zbog njihove relativno visoka Toplinska stabilnost i njihova svojstva podmazivanja.

Kemijska svojstva Silikonska ulja su relativno temperaturu, ali će se također pogoršati oksidacije i invazije stranih nečistoća nakon duge pojam koristi. Kao cijena silikonsko ulje je skupo, to treba biti nepopravljiv i regenerira. Otpada silikonskim uljem uglavnom preporođene dvije metode. Otpada silikonsko ulje u električne opreme uglavnom tretirani od strane adsorpcija i rafiniranja. Nego može biti upotrijebljen na dodir i pročistiti otpadne silikonsko ulje silikagel, aktivirani glinice, aktivirani gline i aktivnim ugljenom. Nakon uklanjanja otpada adsorbens, silikonsko ulje može biti otplinjavaju pri temperaturi do 50-110 stupnjeva, kao što su 95 otplinjavanje i vakuumsko otplinjavanje, ili vađenja plina dušika na 20-80 stupnjeva.

Druga metoda, tekućeg otpada silikon otapala pare liječenja, korištenje otapala otapanja kondenzat, otopljeni nečistoća u silicij ulja otpada, izvađen i formirana sa silikonsko ulje ne miješaju rješenje faza. Ovom metodom mogu biti iskorištene da raspusti polychloro policiklički aromatski ugljikovodici (PCB) u otpada silikonsko ulje. Tretiranih silikonsko ulje također sadrži male količine otapala, koja se može ukloniti vakumskog sušenja. Česta Primjena je ugljikovodičnih otapala i klorirane ugljikovodičnih otapala.

waste silicone oil_副本.jpg

Hot Tags: otpada silikonsko ulje, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit