NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati bradavica

Reciklirati bradavica

Reciklirati bradavica bradavice je alat koji se koristi da pomogne sisati mlijeko na bocu sestrinstva, koji se uglavnom koristi za dojenčad. U ovom trenutku opće sirovina je LSR (Liquid Silikonskom gumom). Relativno govoriti da čvrste Silikonske gume, tekući silikon je tekuće ljepilo, uz dobru pokretljivost, brzo stvrdnjavanje...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati bradavica
Bradavice je alat koji se koristi da pomogne sisati mlijeko na bocu sestrinstva, koji se uglavnom koristi za dojenčad.
U ovom trenutku opće sirovina je LSR (Liquid Silikonskom gumom). Relativno govoriti da čvrste Silikonske gume, tekući silikon je tekuće ljepilo, uz dobru pokretljivost, brzo stvrdnjavanje, sigurnost i zaštitu okoliša, mogu potpuno zadovoljiti zahtjeve hrane razreda.
Silikon bradavica se sastoji od kvalitetnih silikon. To može odoljeti promjene temperature, a može biti kuhano, koja je glatka površina, proziran i neukusna. Silikon bradavice treba zamijeniti odmah ako ima li znakova starenja, kao što su tamne linije, ogrebotine, Zubni otisci ili rupice.
Kvalificirani silikonskih bradavica mora biti netoksični boje prozirna, sa 100% hrane razreda silikonskih materijala. Silikonskih bradavica napravljen od ultra-mekana silikon, debljine od kojih je dva puta od obične dude. Silikon bradavica je vrlo mekana i vrlo elastična i neoštećen. Kvalificirani bradavica je proizvela automatske strojeve. Proizvodni proces je automatski, koji može osigurati intervenciju produkcije, proces proizvodnje sigurnosti i zaštite okoliša. Silikon bradavica je visoka temperatura otporan, otpornost na vremenske prilike, možete prilagoditi ponovljenih visoke temperature, niske temperature, visoki tlak, kuha, mikrovalna pećnica, kemijske korozije i drugih sigurnosnih operacija.
Bradavice treba zamijeniti ako je deformiran, slomljen, ili bilo koji drugi abnormalno stanje. U principu, bradavice je život samo oko tri mjeseca.

Hot Tags: reciklirana bradavica, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit