NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati silikon slučajevima

Reciklirati silikon slučajevima

Reciklirana silikon slučajevima, silikon slučajevima obično su od gume. To je mekana, elastična i često korištene zaštite elektroničkih digitalnih proizvoda od slučajnog pada ili nositi. Silikon slučajevima sastoje od visoke temperature vulkanizirane gume. Silikon slučaju materijal je vrsta vrlo aktivna...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati silikon slučajevima

Silikon slučajevima obično su od gume. To je mekana, elastična i često korištene zaštite elektroničkih digitalnih proizvoda od slučajnog pada ili nositi.

Silikon slučajevima sastoje od visoke temperature vulkanizirane gume. Silikon slučaju materijal je vrsta visoko aktivne adsorpcija materijal, pripada amorfne tvari, njegova kemijskog molekularna formula je mSiO2·nH2O. Netopljiv je u vodi i otapala. To je netoksične i neukusne i stabilan u hemijski sastav, koji ne reagira s bilo koje tvari osim Jake lužine i fluorne kiseline. Kemijski sastav i fizičke strukture silikon odlučiti da ima mnogo drugih sličnih materijala koje je teško zamijeniti: visoke adsorpcije performanse, dobra Toplinska stabilnost, stabilan kemijskih svojstava, visoke mehaničke otpornosti, itd.

Poklopac materijal je mekana, elastična, zaštitnu opremu, prema debljini Silikonska torbica, ima određene tampon učinak, ako debljina je dovoljno, plus dizajn struktura je razumno. Internet može štititi zaštićeni proizvod od pada (ako slučajno padne na zemlju, da mogu učinkovito izbjeći štete uzrokovane stroj sudaraju s tlom).

Silikon slučajevima je kategorija silikon darove u silikonskim proizvodima. To je naširoko koristi u Mp3/Mp4 igrač, iPod, PDA, mobilni telefon, PSP, digitalnih fotoaparata, GPS i druge uobičajene potrošačke elektronike. To je najvažnija uloga je da zaštiti elektroničkih proizvoda od pada i konope.


Hot Tags: reciklirana silikon slučajevima, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit