NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati silikon Earplug

Reciklirati silikon Earplug

Reciklirati silikon earplug silikon earplug je vrsta zaštitnih silikagel koji je buka dokaz i vodootporne. Korištenjem brtvljenje karakteristika silikagel materijal, struktura uha je dizajniran za zaštitu bubnjića od buke oštećenja učinkovito. I smanjenje buke na...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati silikon earplug

Silikon earplug je vrsta zaštitnih silikagel koji je buka dokaz i vodootporne. Korištenjem brtvljenje karakteristika silikagel materijal, struktura uha je dizajniran za zaštitu bubnjića od buke oštećenja učinkovito. I smanjenje buke na ljude je rad i ponašanje smetnje.

Silikonski čepovi za uši su omekšala i staviti u uho kanal s toplom vodom prije upotrebe. Korištenje 5 puta ponavljaju korištenje visoka tvrdoća će uzrokovati uho kanal bol može biti učinkovit nijemi i niske cijene ti se sviđam. Silikonska struktura earplug nije klima - propusna i pora - kao oblik, ali tvrdoće nakon guma - kao povratni u earplug je velika u odnosu na različite vrste uho kanal odraslih, tako da je mala rupica ili Propuštanje Propuštanje novčane kazne mogu uzrokovati malu rupu, a učinak smanjenja buke se može smanjiti 30 decibela kada se pojavi zvučna izolacija efekt Propuštanje zraka. Unutarnjeg zida uho kanal je savijena i mekan, izvor napada mogu se pojaviti uha crvena oteklina i uho plug curi zrak čak i u San boli strana spavanja pritisak osjećaj, ne mogu postići dugoročnu udobnost i miran efekt efektivno , a uho zavoja zid nije u skladu sa koji uzrokuje bol crvena oteklina uha. Nije moguće je priključiti na dugoročnu upotrebu.

Silikonski čepovi za uši će morati trljati trake u upotrebi čepove, trljati finije više lako nositi, a zatim povući na uho trubu, 2/3 uho u uho kanal. Zatim Pritisnite uho za oko 20 sekundi, dok earplug oteklina i blokiran uho kanal. Izvadite na earplug nakon korištenja, uho lagano rotirajući utikač Izvucite.


Hot Tags: reciklirana silikon earplug, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit