NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirani silikonski kalup

Reciklirani silikonski kalup

Silikonski kalup recikliranog silikona je jedan od načina za izradu modela (prototip). Ima prednosti brzog vremena, manje troškova i manje vjerovatnoće neuspjeha. Silikonski kalup se uglavnom koristi u industriji igračkih poklona, zanatskoj industriji poklona, industriji dekoracije dekoracije nameštaja, figure ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirani silikonski kalup

Silikonski kalup je jedan od načina da napravite model (prototip). Ima prednosti brzog vremena, manje troškova i manje vjerovatnoće neuspjeha.

Silikonski kalup se uglavnom koristi u industriji poklona za pokućstvo, industriji poklona za pokućstvo, industriji dekoracije ukrasnih predmeta, reprodukciji figura, industriji dekoracije dekoracije zgrada, industriji ručnih radova u industriji smole, nezasićenom industriji rukotvorina smole, proizvodnji plastične igračke, industriji poklona, industriju, industriju plesni, stakleni industrijski proizvod, simulaciju životinjske i biljne skulpture, rukotvorine u Budi, itd.

Obično se sastoji od pet komponenata: osnovnog lepka, sredstva za ukrštanje, katalizatora, punila i aditiva. Obično se osnovni lepak, sredstvo za ukrštanje i punilo izrađuju u jednu komponentu, dok se katalizator koristi kao posebna komponenta. Zbog toga je silikon kalupa poznat i kao dvokomponentni vulkanizovani silika gel, RTV-2 sjajni gel za negu sobne temperature. Od datuma proizvodnje u odgovarajućem skladišnom okruženju, ovaj proizvod se može čuvati šest meseci.


Hot Tags: reciklirani silikonski plesni, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni, otpadni, ostaci, kupuju, kupuju
Upit