NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati Silikonske proteze

Reciklirati Silikonske proteze

Reciklirati Silikonske proteze silikon prosthesis'wall je silikonskih elastomera, a sadržaj kapsule je Silikonski gel koji je korišten za mnogo različitih koristi u svakodnevnom životu i lijek za vise od 50 godina. Silikonskim gumenim i silikonskim gelom su jedan od najvažnijih studirao...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati Silikonske proteze

Silikon prosthesis'wall je silikonskih elastomera, a sadržaj kapsule je Silikonski gel koji je korišten za mnogo različitih koristi u svakodnevnom životu i lijek za vise od 50 godina.

Silikonskim gumenim i silikonskim gelom su jedan od najviše proučavali materijala u području medicine. To je naširoko koristi u medicini, ljekarne i prehrambena industrija i mnoge medicinske instrumente, kao što su elektrostimulatora srčanog zaliska, konac materijala, maziva, injekciju, štrcaljke i kože sloja krvnih vrećica. Također sadrži silikon gel komponenta u nekim namirnicama, kozmetici kože i proizvodi za njegu beba.

Silikonske proteze ima meke ruke, dosljedna mekoću tkiva prirodne grudi, a ima realan osjećaj ruke.


Tekuće punjenje u protezu nije bila prije, ali Silikonske proteze, koloidni čista i prozirna. Rez od Silikonske proteze s nožem, kao rasječena tortu, sadržaj ne curi, tako da zabrinutost rupture implantata, uzimajući u obzir protok u tijelu može se raspršio.

Izgled proteze se promijenila od glatku površinu za grube površine, to jest, mat površine, jer originalne površine proteze nakon implantacije u ljudskom tijelu je viša incidencija i Učestalost skleroza je promijenio od par postotaka do nekoliko desetaka tisuća.

Silikonske proteze dojke je toliko snažan da Posjetitelji mijesiti rukama, rastegnuti i zaboravi. Je testni automobil pritiskom preko dojke proteza i proteza je ostala netaknuta.

Bionički dizajna i specifikacija su potpuno. Silikonske proteze dojke je kružna i također ima vode kap dizajn, u rasponu veličine od 100 mililitara do 800 mililitara. Istovremeno, silikagel proteza ima dobar biokompatibilnost i visoke sigurnosti.


Hot Tags: reciklirati Silikonske proteze, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit