NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati silikon gumene cijevi

Reciklirati silikon gumene cijevi

Reciklirati silikon gumene cijevi silikon gumena cijev je nosač tekućina, plina i drugih materijala. Silikon gumene cijevi može podijeliti "ekstrudiranja cijevi" i "u obliku specijalne cijevi strip" u industriji. To je naširoko koristi u modernoj industriji, nacionalna obrana industrije i...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati silikon gumene cijevi

Silikon gumene cijevi je nosač tekućina, plina i drugih materijala. Silikon gumene cijevi može podijeliti "ekstrudiranja cijevi" i "u obliku specijalne cijevi strip" u industriji. To je naširoko koristi u moderne industrije, nacionalna obrana industrije i dnevne potrebe.

Zajednički Silikonske cijevi je: medicinska Silikonska cijev, hrane razreda silikon crijeva, industrijski silikon gumene cijevi, silikon u obliku specijalne cijevi i silikon gumene cijevi pribor.

Medicinski silikon gumene cijevi se uglavnom koristi za medicinski uređaj oprema i medicinski katetera. To je bakteriostatski i sigurne upotrebe.


Hrane razreda Silikonska cijev služi za vodu piti stroj, aparat stroj diverzija cjevovoda i kućanski električni aparati Vodootporan linija zaštite.

Industrijski silikon gumene cijevi služi za cirkulaciju nositelja posebne zaštite okoliša kao što su posebne kemijske industrije, električne i druge posebne zaštite okoliša nositelj cirkulaciju. Ona koristi posebna svojstva silikona.

Cijev gumeni proizvodi za medicinsku pomoć. Mogu se podijeliti na vanjske i unutarnje korištenje. Bivši se koristi za sve vrste plina i tekućina transporta, kao što su stetoskop crijevo, crijevo za infuziju, itd. Potonji se općenito naziva medicinskih gumeni kateter. Prema strukturi, može se podijeliti u jednu šupljinu cijevi i cijevi s više šupljina.


Medicinski gumena cijev mora biti glatka, neotrovna, neukusno i sterilizaciju. Posebno, cijevi se koriste u vivo moraju biti slobodni od štetne topljive tvari (kao što su olovo, kadmij, arsen, itd.). Medicinski gumene cijevi općenito ekstrudirane ili parni vulkanizacije izravno ili oblikovane proizvodnje. To su uglavnom izrađene od Silikonske gume drenažne cijevi, intravenski intubaciju, peritonejska dijaliza cijev, kirurške cijevi za navodnjavanje, gastroscopic kanile, klinički Buldožer i cijevi pumpe fluida i vantjelesna Cirkulacija, droga razrjeđivanja, hranjenje jednjak i hrana i mlijeko isporuke cijevi. Zbog biološka Inercija, otpor bioaging i dobra kompatibilnost sa ljudskog tkiva, može osigurati sigurnost korištenja.


Hot Tags: reciklirana silikon gumene cijevi, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit