NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Reciklirati Silikonskom gumom

Reciklirati Silikonskom gumom

Reciklirana silikonskom gumom preradimo većinu vrsta silikona / into nosive nusproizvoda uključujući Izliječen gume, nevezani gume, krutine, tekućine, Silikonska ulja i gelovi, pjene u najviše bilo kojem obliku uključujući sprues, prijenos jastučići, proveo kalupe, završeno zastario / odbacio roba kao što su crijeva, belting...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Reciklirati silikonskom gumom
Recikliramo većinu vrsta silikona / into nosive nusproizvoda uključujući Izliječen gume, nevezani gume, krutine, tekućine, Silikonska ulja i gelovi, pjene u najviše bilo kojem obliku uključujući sprues, prijenos jastučići, proveo kalupe, gotovi zastario / odbačeni proizvodi kao što su crijeva, belting i silikon tretiraju tkanine.
Ovi materijali su depolymerized da se oporavim silikon monomeri kao što su D3 i D4.


Recikliranje otpada silikonskom gumom koristeći razne metode. Termički kreking metoda zahtijeva visoke temperature, mnoge nuspojave i niski prinos. Tehnologija kiselina katalitičko krekiranje je zreo, sadržaj D4 je visoko u lamanje proizvode, a veliki broj kiselina otpadne tekućine može uzrokovati druga zagađenja. D4 sadržaja u lamanje proizvode lužine katalitičko krekiranje metoda je nizak, a dosadašnje metode visok prinos Uglavnom su otapala. Trenutno, djelomični depolymerization ljepilo je glavni razvoj smjera racionalnog korištenja otpada silikonskom gumom (uključujući i druge dodatke kao što su punila). Rani otpad silikonskom gumom korišten kao pločnik ili zgrada vodonepropusni sloj nakon jednostavne razmazivačem, koji je bio vrlo neekonomičan. Danas, kroz razne metode drobljenje, silikonskom gumom sa različitih promjera je bio i služi kao modifikator od gume i plastike, koja je ostvarila dobre tehničke i ekonomske prednosti.


Otpada Silikonske gume su od mrežastog, ali ne i umjeren umreživanja Gustoća; depolymerization reakciju (poznatiji kao piroliza) se može pretvoriti u energiju ponovo sa gumenim vulkanizacije obradu zahtjeva; To se također može podijeliti u dva dimetil cyclosiloxane (DMC) i silane monomera prije upotrebe; može također biti izravno provaljeno silikon gumeni prah se koristi kao punilo, modificirani gume i plastike, poboljšati neke performanse za smanjenje troškova proizvoda. Termodinamička ravnoteža između DMC i polimera u estica. U prisustvu kiselih i lužnatih katalizatora, linearni dva methylsiloxane (PDMS) je cijepa i neprekidno uklonjen iz sustava reakcija da biste dobili DMC, da polimera može se pretvoriti u DMC. Oporavak DMC pod pucanja otpada silikonskom gumom se temelji na ovom principu. Glavni problem pucanja silikonskom gumom je zbog postojanja reti struktura. Unatoč prisutnosti katalizatora, lamanje stopa je vrlo sporo. Glavna sredstva za promicanje lamanje reakcije su preko 300℃ i koristiti u Inertni plin okoliš i korištenje otapala u se piroliza. Druga metoda je nepoželjno iz energetske točke gledišta, jer otapalo se uklanja prije nego je proizvod dobiven. Osim toga, kad visoke vrenja otapala služi, to je teško za odvojene monomera otapalo iz ravnoteže pucanja smjesu. Kada otapalo i mali broj monomeri su odvojeni, preostale PDMS teško je stabilan Lize u neutralnom okruženju, pa DMC prinos je vrlo niska.

Recycled silicone rubber -1(001).jpg

Recycled silicone rubber(001).jpg


Hot Tags: reciklirana silikonskom gumom, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođene, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit