NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Vakuum pumpa tekućine 705

Vakuum pumpa tekućine-705 uvod: vakuum pumpa fluida je posebna vrsta ulje posebno dizajniran za vakuum pumpe na vakuum opreme za podmazivanje. Posebno za visoki vakuum i brzom vakuum pumpa velikog volumena plinova pri proizvodnji operacije. Vakuum pumpa ulje je pogodno za klipni...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Vakuum pumpa tekućine-705

Uvod:

Vakuum pumpa fluida je posebna vrsta ulja za podmazivanje posebno dizajniran za vakuum pumpe za vakuum opremu. Posebno za visoki vakuum i brzom vakuum pumpa velikog volumena plinova pri proizvodnji operacije. Vakuum pumpa ulje je pogodno za klipni crpke za povišenje tlaka, supercharging mehaničke pumpe i ulje pečat mehanički vakuum pumpe, i sl., a također se može koristiti za razne difuzije vakuum pumpe. Preporučuje se za korištenje vakuum pumpi u ručni rad, Keramika i kemijske polja. Nego može biti upotrijebljen za Dobivanje 1.333 x 10-7 ~ 1.333 x 10-11kPa (bez dobro stanje) i 1.333 x 10-10 ~ 1.333 x 10 12kPa.


Primjena:

705 vakuum pumpa ulja može proizvesti ultra - visoke, ultra - čista vakuum


Opis:

Vakuum pumpa ulja se uglavnom koristi za ispunjavanje zahtjeva visoko - brzina pumpanja i visoki vakuum stupanj velika količina plina ili pare u postupak proizvodnje.

705vacuum pumpa ulja je jedna komponenta tekućine od Bezbojne do žućkaste.  Nego može biti upotrijebljen za izradu ultra visoki vakuum od 10-9 do 10-10 (nema zamke) i 10-11 (uključujući zamku).

Tlak pare i refluks stopa 705 difuzije pumpa ulja su vrlo niske, tako da nema potrebe za hvatanje i hlađenje u neki ultra visoke i ultra čist vakuumske aplikacije. U svim organosilicon difuzije pumpa ulja, ima najveći sadržaj benzena i najjači otpor zračenja.


Hot Tags: vakuum pumpa tekućine 705, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit