NC SIAMENERGY CO, LTD

Visokokvalitetni proizvodi i profesionalna usluga su srž dobavljači silikon naftne industrije.

Vakuum pumpa ulja 705

Vakuum pumpa ulja 705

Vakuum pumpa ulja-705 uvod: pumpa ulja koriste u visoki vakuum tehnologija zahtijeva topline otpor oksidacije, pare depresije za hlađenje temperatura, a svoj tlak varira uvelike s temperaturom, tako vrenja ne može biti previsoka. Merkur je korišten u ranim godinama...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Vakuum pumpa ulja-705

Uvod:

Pumpa ulja koriste u visoki vakuum tehnologija zahtijeva toplinu otpornost na oksidaciju, pare depresije za hlađenje temperatura i pritisak pare varira uvelike s temperaturom, pa vrenja ne može biti previsoka. Merkur je korišten u ranim godinama, i mineralna ulja, esteri, polieterskog i silikonsko ulje se uglavnom koriste. Uspješnost silikonsko ulje se odlikuje visoka Toplinska oksidacijska stabilnost, mala viskoznost temperatura koeficijent, uske Kipuće točke raspon, strme tlak pare Krivulja (malo promjene u temperaturi, veliki tlak pare), niski tlak pare u sobne temperature, niske točke smrzavanja i kemijske inertnosti, što je ne-toksičan, neukusno i nekorozivnim. Stoga, može ga koristiti za dugo vremena na 250 C i smije se koristiti na višim temperaturama u vakuumu.


Primjena:

705 vakuum pumpa ulja može proizvesti ultra - visoke, ultra - čista vakuum


Opis:

Vakuum pumpa ulja se uglavnom koristi za ispunjavanje zahtjeva visoko - brzina pumpanja i visoki vakuum stupanj velika količina plina ili pare u postupak proizvodnje.

705vacuum pumpa ulja je jedna komponenta tekućine od Bezbojne do žućkaste.  Nego može biti upotrijebljen za izradu ultra visoki vakuum od 10-9 do 10-10 (nema zamke) i 10-11 (uključujući zamku).

Tlak pare i refluks stopa 705 difuzije pumpa ulja su vrlo niske, tako da nema potrebe za hvatanje i hlađenje u neki ultra visoke i ultra čist vakuumske aplikacije. U svim organosilicon difuzije pumpa ulja, ima najveći sadržaj benzena i najjači otpor zračenja.


Hot Tags: vakuum pumpa ulja 705, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagoditi, otpadak, škart, kupnja, kupiti
Upit